Mina rum

 
  


Här kommer lite bilder från våra rum inne i huset. Mycket av inredningen speglar mig som person och färgas ofta av min älsklingsfärg: GRÖN

Jag blandar gärna stilar och färger , dyrt och billigt, hemgjort och designat. Det är den mixen som gör att ett hem blir levande tycker jag.  Tyvärr är jag väldigt ombytlig av mig och tröttnar snabbt på trender och nyheter, så vårt hem är i ständig förändring - till min makes stora glädje.... Några nya projekt framöver är att bli klar med lillflickans rum samt att se över belysningen hemma. Min favvo Simon Davies (Roomservice, London W8)säger ofta: "it´s all about mysbelysning". Han har  verkligen rätt! Mysbelysning är något jag saknar hemma hos oss så det ska jag snart rätta till...

Till vänster ser man lillflickans rum. Det är litet men naggande gott... Trådhyllan och dockbänken är från Vita Hem i Sickla, överkastet är begagnat(okänt ursprung), Hundtavlan har min goda vän Tiina målat och belysningen är från IKEA!

 

 

Till vänster ser ni den fondvägg jag målat till lillans rum. Kunde inte låta bli att måla blommor, även om jag från början hade tänkt gröna & rosa elefanter.... Typiskt mig!

 

 

 

 

 

Sonens rum är lite tuffare och passar hans stora intressen här i livet: bilar, dinosaurier och böcker.  Till honom har jag köpt mycket från Indiska eftersom de har lite annorlunda barngrejer. Sjörövarsakerna är därifrån samt bilkudden. Överkastet är från Hemtex. Bilplanschen är en julklapp från Designtorget.