Mer Innepyssel!

 
 

 Fick för mig att jag skulle prova på att tova i ull. Jättekul och rätt så lätt visade det sig att det var! Beställde en massa olika färger med ull från Panduro och sen så var det bara att sätta igång.  Har länge sneglat på danska "En Gry & Sifs" saker i ull. Tänkte att jag skulle göra en egen variant på deras grejer...

Började göra en massa blommor när jag satt och tittade på TV. En del tänkte jag ge bort, en del tänkte jag göra broscher/sätta på kuddar/hårsnoddar/väskor osv. Men vad gör jag med resten? Jo, dekorerar en gammal Doftranka som inte har blommat på länge! Men nu gör den det igen! Blir glad när jag ser den varje morgon när jag går ner i köket!

Bilden nedan är från En Gry & Sifs hemsida:  www.engryogsif.dk

 

 

Jag fick också för mig att jag skulle prova på att göra lite egna smycken! Än så länge har jag inte hunnit så mycket, för det är jäkligt pilligt, men det är helt klart vanebildande! Bilderna till höger är kanske inte de bästa men de togs under  viss press eftersom sonen precis hällt ut innehållet i mammas pärllåda.

Nu längtar jag mest efter att få göra långa fina halsband som jag kan svänga runt med under en tunn vårkavaj, men den meterhöga snövallen utanför fönstret dämpar lusten en aning... Vintern verkar aldrig ta slut!!!

(Alla pärlor/lås/wire/silverpärlor ni ser på bilden är köpta på Panduro.)