innePyssel

 
 

Jag har under året som gått tagit många fina kort på mina nära & kära. Många har jag förstorat och i princip tapetserat väggarna med. Sen såg jag en annons i en inredningstidning om att man kunde låta göra en "Andy Warhol" tavla av en barnbild. Eftersom det kostade skjortan och jag är en kreativ människa så provade jag att göra detta själv. Det tog ca 20 minuter att göra och jag tycker att resultatet blev jättebra!

Jag scannade in/tog bilder från datorn och fixade till dem i Photoshop. Jag gick in på "Filter" i huvudmenyn, sen vidare till avsnitt "Artistic". Verktyget där heter sedan "Cutout".

Jag skrev ut bilderna på vår skrivare på helt vanligt papper och klistrade dem sedan med pappersklister på en färdig uppspänd oljedukspannå jag köpt billigt på Rusta. Sen lackade jag alla bilderna på en gång med blankt spraylack jag köpt på Biltema. Lacka inte för mycket bara för då blir resultatet som vaxduk- inte helt kul. Låt också papperslimmet torka ordentligt innan du sprayar.

Jag har ännu inte löst själva "kantfrågan". Som det är nu har jag bara vikt pappret runt kanten och limmat. Men det känns lite ofärdigt på något vis. En vanlig ram vill jag inte använda heller, det känns lite trist. Kanske snickrar jag ihop en grund trälåda där bilden kan få ligga i . Får se framöver...
 

                                                                          

        

 

Klicka HÄR om

 du vill se mer

 innepyssel!